OM KANDYMAN

Mig, mig, mig! Selvoptagetheden er alle vegne. Selfies med dine besties. Statusopdateringer på Sunday med 6 liters Belvedere, et bord og dine homies. Mig-mig-mig-generationen er på roofies.

Den mest fotograferede generation nogensinde har glemt at tænke på andre end sig selv – i en egoistisk verden, der er præget af benhård konkurrence og spidse albuer. Det er på tide at tage skridtet til en vi-vi-vi-generation. Det er på tide at give noget tilbage. Og der er nok at tage fat på i dagens Danmark!

Min mission er at inspirere andre til at gøre gode gerninger samt at sætte gang i en bevægelse, hvor vi taler pænere og anerkender hinanden mere. Mit mål er derfor at udføre en god gerning hver uge, one sweet deed a week, de næste to år. For nogle kan dette lyde som ’det rene barnemad’. Det er det bare ikke for mig. Eller jo, hvis det er familie og venner – men fremmede? Det er lidt skræmmende.

Jeg ved at det ikke vil blive let. Jeg er ikke nogen Bubber. Men jeg tager udfordringen op, og jeg håber at I har lyst til at følge min rejse og forhåbentlig blive inspireret.

Skriv et svar