Sweet Deed #101

Som frivillig til Københavns Spilfestival kom jeg til at mærke viben af en helt ny festival for spil og spilkultur i byen. Der var spil i alle afskygninger og hjørner. Jeg fik lov til at se spilfænomener og kulturer, som jeg ikke anede eksisterede. Desuden kom jeg til at arbejde sammen med dedikerede frivillige, der til dagligt er tilknyttet Huset-KBH.

Spilfestivalen, som blev afholdt for første gang, bragte retro spil tilbage til nutiden. Nogle af de mest elskede video- og pinballmaskiner fra de gamle dage var igen at finde, og bragte minder tilbage. Man kunne genopleve sin barndom, men også introducere yngre familiemedlemmer til, hvad man havde brugt sine teenageår og lommepenge på.

Som frivillig til Københavns Spilfestival havde jeg grundlæggende fire tjanser:

  • Billetkontrol – eller rettere armbåndkontrol. Hvis jeg så en person uden armbånd skulle jeg blot bede vedkommende om at købe et armbånd.
  • Vejvisning. Huset-KBH er et stort hus med mange rum og under festivalen var der skiftende aktiviteter i alle lokaler. Folk fór vild og havde svært ved at finde rundt. Dette skulle jeg hjælpe dem med.
  • Dele gratis pokémon goodiebags til de yngre børn.
  • Og generelt holde gryden i kog på eget initiativ. Sørge for, at det hele spillede.

Spilfestivalen var en af de mest unikke og spændende festivaler, jeg nogensinde havde været på. Intet andet sted har jeg set en så bred vifte af spil – og et venligt publikum, der var så ivrig efter at spille dem!

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled