Sweet Deed #24

Sweet Deed #24 - VIOMIS tøjsortering

Forleden var jeg forbi VIOMIS’ lager i Albertslund. Her er de i fuld gang med at sortere og pakke tøj til Syrien.

Jeg har aldrig set så meget tøj samlet på ét sted. Lageret var fyldt med tøj. Loftet var fyldt med tøj. Og nu skulle den ene container fyldes.

Pigerne sorterede og pakkede. Sække til mænd. Sække til kvinder. Sække til børn. Sække til legetøj. Sække til sko. Det hele var organiseret. Og atmosfæren omkring det var idyllisk.

At bære de store fyldte sække frem og tilbage var mandearbejde. Så det hjalp vi drenge med. Da containeren var halvfyldt, var vi oppe på cirka 850 sække. Hver centimeter skulle udnyttes.

14000 kroner koster det, at få fragtet sådan en container til Syrien. Fra Københavns havn bliver den sejlet til Mersin i Tyrkiet. Herfra køres den så over grænsen til Syrien.

Jeg kan kun råde alle til at tage et smut forbi lageret. Her kan man virkelig føle, at man gør en forskel. Tanken om at næste gang containeren vil blive åbnet, i Syrien, er en fantastisk drivkraft.

I morgen lørdag har de lukket. Men ellers har de åbent mandag-fredag kl. 9-16. Og søndag 11-21. Adressen er Læhegnet 75, Albertslund.

Lad os så få sendt tøjet afsted inden vinteren slår til i Syrien!

 

 

 

Like Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled