Sweet Deed #30

Sweet Deed #30 - Boldklubben Fremad Amager

Fodbold er en folkefornøjelse. Både globalt og lokalt. Hvis jeg absolut skulle holde med et dansk fodboldhold ville det være Boldklubben Fremad Amager. Jeg er normalt ikke den største hooligan. Men når der er gode gerninger på spil, kan jeg hurtigt blive en stor fan. Folkefornøjelsen bliver også særdeles større.

Spillerne fra Fremad Amager havde inviteret flygtningebørnene fra Asylcenter Kongelunden til middag og efterfølgende til at overvære hjemmebanekampen mod Svendborg.

Det måtte jeg støtte. Så derfor mødte jeg op og heppede på Fremad Amager i Sundby Idrætspark.

Flygtningebørnene var dog meget dybere involverede i hepningen. Der blev heppet med megafon, flag og trommer. De små fans var tydeligt glade for dette påfund.

Jeg fik også lov til at give et bidrag, da der under kampen blev samlet ind til fordel for Syrien. Fremad Amager vandt i øvrigt 4-0. Velfortjent!

 

 

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled