Sweet Deed #31

Sweet Deed #31 - Hjemmebag på arbejde

Jeg fik spontant lyst til at tage hjemmebag med på arbejde. Der var bare et lille problem. Jeg havde ikke de vildeste kagekundskaber. Så min søster kom mig til undsætning og hjalp mig lidt. Eller meget.

Hvis du gerne vil være populær på dit arbejde, så skal du gøre det samme. Denne lille gerning vil gøre dig til dagens helt. Det garanterer jeg dig. Hjemmebag bringer altid glæde og lykke.

Et godt tip: Skær kagen ud i små stykker. På den måde kan dine kolleger få deres høflighedskalorier uden at spise for meget.

Jeg underrettede mine kolleger med en fælles e-mail: ”We all want a great body, but not as much as we want the cake in the kitchen. Enjoy ;-)

Og der er noget om snakken. På mit arbejde fejre vi ALT fra solskinsvejr til fødselsdag med kage. Vi elsker kage. Men foruden den lækre kagekultur lægges der også stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø. Det er næsten ligeså vigtigt som kagen.

Så afslutningsvis vil jeg gerne dele vores ’values’. Det kan måske inspirere dig eller din arbejdsplads:

  • Our commitment to service is based on co-operation, personal responsibility and professionalism
  • We act quickly, but never compromise on quality
  • One Company – One Team
  • We see change as an opportunity
  • We embrace diversity
  • We listen
  • Our interactions are open and respectful
  • WE NEVER GIVE UP

 

 

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled