Sweet Deed #32

Sweet Deed #32 - Gratis paraplyer

Vinteren er lige rundt om hjørnet. Og der har været en ordentlig gang regn i denne uge. Kender du det, når man netop har sat håret og det begynder at regne? Man har glemt noget i farten. Man har selvfølgelig glemt paraplyen. Igen!

Hårvoks som skylles ud af håret i silende regn. Der findes ikke noget værre for os drenge. Jeg er sikker på, at piger har lignende problemer. Der er sikkert mange gode råd til at få frisuren til at holde. Men den bedste løsning er ganske enkelt en paraply.

Jeg ville skabe lidt glæde og smil i disse regnvejrsdage. Jeg ville hjælpe andre til en lidt tørre dag i regnen. Så på forskellige metrostationer på Amager tapede jeg nogle paraplyer fast. Derefter skrev jeg blandt andet: ”I tilfælde af regn og du har glemt din paraply – brug denne. Hilsen Kandyman.”

Hvis du ikke kan fixe det med gaffatape – så har du ikke brugt nok, siger man. Derfor har jeg brugt så meget, hvis du skulle undre dig over det store forbrug. Men det er en skrøne, at gaffatape er evigt holdbart!

 

 

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled