Sweet Deed #70

Sweet Deed #70 - Landmanden Mansur

Investeringer i landbruget er et af de bedste våben mod sult og fattigdom. Det kan gøre livet bedre for milliarder af fattige mennesker. Hvis vi ønsker at forvandle disse menneskers liv, er vi nødt til at fokusere på at øge landbrugets produktivitet, skabe markeder og gøre landbruget til en reel forretning.

Igennem Babban Gona har jeg støttet Mansur. Mansur er landmand og dyrker majs i Nigeria. Han er gift og bor i et beskedent lerhus med sin familie i landsbyen Unguwan Sarki. Mansur er en omhyggelig landmand, der har investeret tid og ressourcer på sin gård. Hans ønske er at se sine ni børn vokse op og få succes i fremtiden. Ligesom alle andre forældre.

Tidligere var Mansur kun i stand til at forsørge familien med to måltider om dagen. Det var på trods af mange timers hårdt slid i gården. Nu kan han forbedre sit udbytte – og som et resultat brødføde sin familie.

Det kan han, da han har fået adgang til højere kvalitet af de såkaldte ’agro input’ som gødning, insektbekæmpelsesmidler og bedre ydende frø.

Gennem Babban Gona, vil Mansur blive fuldt forsynet med de bedste ’inputs’ til at optimere sin gård. Han vil kunne øge sit udbytte med op til 3,5 tons per hektar – 2,3 gange så meget som det nationale gennemsnit.

Desuden vil Babban Gona markedsføre Mansurs produkter i løbet af året. På den måde sikres det, at han får den bedste mulige pris for sine produkter og har en fast indtægt året rundt.

Mansur ser nu frem til en lysere fremtid og har også sluttet sig til kampen mod fattigdom.

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled