Sweet Deed #89

”Dit barn har kræft”. Disse fire ord er hjerteskærende for mange familier med kræftramte børn. En kræftdiagnose er utænkeligt for de fleste. Følgerne er dybe og gennemtrængende for familien, når barnet bliver ramt af kræft.

Alt forandres og konsekvenserne er store. Undersøgelser, indlæggelser, behandlinger, bivirkninger, magtesløshed og angst bliver en del familiens nye hverdag. Samtidig med alt dette prøver man at holde sammen på resten af familien. Der er mange aspekter som kommer i spil, når barnet i familien bliver diagnosticeret med kræft.

Hvordan ville du reagere, hvis det var din familie, som fik chokbeskeden? Jeg aner det heldigvis ikke. Men jeg ved at disse børn og deres familier har brug for al den hjælp og støtte, som ’Familier med kræftramte børn’ kan give dem.

Dem ville jeg gerne bakke op om. Derfor bød jeg på en støtteplakat i forbindelse med den årlige auktion på min arbejdsplads. Pengene, som kom ind, ville gå ubeskåret til FMKB.

Støtteplakaten var af Michael Bundesen. Jeg ved ikke hvem han er. Eller hvad han laver. Men jeg ved blot, at mit bud vandt auktionen. Og hvem ved, måske er jeg endt med at støtte min egen familie…?

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled