Sweet Deed #92

Copenhagen Comics – Danmarks største tegneseriefestival – fyldte Øksnehallen med alt det bedste fra tegneseriens verden. Butikker og forlag præsenterede nye serier og antikvariske sjældenheder. Man kunne opleve spændende paneldebatter og få en snak og en signeret tegning af sin yndlingstegner. Og der var masser af aktiviteter og workshop for tegneglade og tegneserielæsende børn. Festivalen hyldede alle former for tegneserier og bød på et væld af udstillinger og stande.

En af standene tilhørte Læs for Livet. De bruger bøger til at skabe social forandring og give udsatte børn gode oplevelser og muligheder for bedre liv. Det gør de ved at indsamle bøger og bruge dem til at skabe små biblioteker til institutioner, som huser udsatte børn. For eksempel børnehjem, behandlingshjem og ungdomspensioner.

Jeg kunne støtte Læs for Livet på forskellige måder, fik jeg at vide. Blandt andet ved at købe en mulepose. Så det gjorde jeg. På den seje mulepose stod der: ”A hero can be anyone”. Et citat fra Batman.

Jeg kunne også hjælpe ved at donere bøger til dem. Jeg havde ikke mange bøger udover pensum til studiet. Men så kom jeg i tanke om, at jeg havde en bog om H.C. Andersens eventyrer. Den kunne helt sikkert bruges. Så ugen efter afleverede jeg den på Hovedbiblioteket, som så ville sende den videre til Læs for Livet.

Hvis du har hylder fyldt med bøger, som du allerede har læst og sandsynligvis ikke vil bruge i fremtiden, er der ingen grund til at lade dem samle støv der. Når du er færdig med en bog, kan den helt sikkert være til stor gavn for andre.

Denne type donation er en fantastisk måde at støtte en velgørende sag på. Du skal nemlig ikke direkte til lommerne. Da du allerede har købt bøgerne, vil gaven ikke koste dig noget. Din gavmildhed kan derimod have en stor positiv indvirkning på dem, som modtager donationen.

 

Følg med på Kandymans Facebook-side her

Comments are disabled