Sweet Deed #8

Sweet Deed #8 - Time To Help

En sej kammerat fra mit studie havde besluttet sig for at samle ind til nødhjælp. I den forbindelse spurgte han mig, om jeg havde lyst til at give et bidrag. Det havde jeg. Så jeg gav ham de hundrede kroner, jeg havde på mig.

Hans mål var at indsamle minimum 20.000 kroner. Hatten af for ham. Indsamlingen ville foregå via foreningen Time To Help. Dem havde jeg ikke hørt om før. Så jeg gik efterfølgende ind og læste lidt nærmere om dem på deres hjemmeside. De skriver blandt andet: “Vi ønsker at godheden breder sig i hele verden og ønsker at udvikle og iværksætte sociale projekter/modeller der vil kunne hjælpe mennesker i hele verden, uanset deres sociale status, alder, etnicitet, køn og religion”. Det lyder godt i mine ører. Alle, der oprigtigt vil gøre verden til et bedre sted, har min opbakning.

Du kan støtte og læse mere om foreningen her.

 

Comments are disabled